Forhindrende overbevisninger og en selv-opfunden sportsgren

Min nyeste investering

 

Jeg har investeret i en spinningcykel som skal pryde min 1-værelses lejlighed. Sådan en lille sag fylder jo nærmest ingenting 😉

Årsagen til mit køb er, at spinning er den motionsform som jeg har holdt ved lige i allerlængst tid, og som jeg faktisk finder stor glæde ved. Jeg har de sidste 3,5 år været medlem af Fitnessdk, hvor jeg primært har været bruger af deres spinninghold. De første 10 gange hadede jeg det, men mit forhold til cyklerne udviklede sig med tiden, og jeg begyndte at holde af det. Så meget at jeg i perioder har spinnet 3-5 gange om ugen.

Faktum er dog, at jeg gennem en længere periode ikke har spinnet ligeså meget som jeg tidligere har gjort, og som jeg egentligt gerne har villet. Årsagerne til dette er mange. Først og fremmest har Fitnessdk skåret gevaldigt ned på deres spinninghold, og det er derfor blevet sværere og sværere for mig, at finde hold der passer ind i min hverdag. Mit eget liv og prioriteter har også ændret sig. Jeg har fx altid spinnet i weekenderne, men nu arbejder jeg 18 timer hver 3. weekend og bruger som regel de andre sammen med min kæreste, da lørdag/søndag er de eneste dage han har fri. Oveni hatten er jeg en ret magelig type, der bliver ret påvirket af vejret. Jeg gider ikke afsted når det regner og blæser – de dage har jeg bare lyst til at gå i hi. Det har jeg for øvrigt hele efteråret og vinteren med, hvor jeg bliver ret påvirket af mørket. Jeg bliver ikke depressiv, mit humør fejler absolut intet, men jeg bliver ugidelig og initiativløs, fordi jeg i bund og grund bare har lyst til at blive indenfor og hygge mig. Derfor får jeg ikke spinnet som jeg gerne vil, og det har irriteret mig længe.

Min gode veninde købte på et tidspunkt en spinningcykel som hun har stående i stuen, og lige siden har jeg været misundelig. Efterhånden som spinningtimerne er blevet færre og færre blev tankerne om min egen spinningcykel flere og flere, og forleden besluttede jeg mig for at sige mit medlemskab i Fitnessdk op, og i stedet for købe mig en lækker spinningcykel. Så det gjorde jeg og det føles helt rigtigt, selvom det samtidigt også var lidt vemodigt at sige farvel til Fitnessdk, fordi jeg har været glad for deres hold. Men nu skal jeg spinne hjemme foran flimmerkassen og jeg håber og tror på, at jeg får spinnet en hel del mere på den måde.

Samtidigt har jeg meldt mig ind i ”Loop Fitness” i Slangerup hvor min kæreste bor, da det er planen, at jeg snart flytter derop. Det er billigt, ligger 50 meter fra hans hjem, og det er den mest overskuelige form for styrketræning jeg har prøvet. Det er et cirkeltræningskoncept hvor man træner 2 runder i en række maskiner som er stillet op i en cirkel. Træningen tager kun 24 minutter og det passer derfor perfekt til mit magelige jeg der egentligt ikke gider at styrketræne, og jeg er faktisk ret glad for at komme der.

Såååå…nye tider. Spinningcykel i stuen, walk’n’runs (se mit indlæg om det her) og nem styrketræning – jeg tror det bliver godt! Det føles i hvert fald rart at mærke efter og handle på det jeg føler er det rigtige for mig. Farvel til ”skal” og ”bør” – nu skal det være lysten der driver værket og intet andet.

De kærligste træningshilsner,
Frøken Berit

#bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forhindrende overbevisninger og en selv-opfunden sportsgren