Trænings-buddy søges!

Der gik sommerferie i den…

Så er der langt om længe nyt fra mig her på bloggen. Jeg har været gået i sommerferie-mode de sidste uger og har ikke haft lyst til at finde computeren frem og skrive ☀ I stedet har jeg bare nydt livet med dem jeg holder af, set nærmere på verden, læst et par bøger og set en hel del Netflix. Måske lidt dumt når man er ny ud i bloggens verden, men er der noget jeg ikke har lyst til så er det, at føle mig presset til at få skrevet. Lysten skal spontant komme til mig, ellers giver det ikke mening for mig. Nu er lysten der, og undervejs i min ferie har jeg også lavet adskillige noter om hvad jeg gerne vil blogge om; Jeg vil blogge om ensomhed, om skam, om de følelser der opstår når folk tæt på mig ikke forstår og anerkender mig, om sårbarhed, om madens magt, om overspisning, om mine forhindrende overbevisninger ift. vægttab, om kærlighed, om sjove og skøre oplevelser, om min frygt og mine udfordringer, om mine tanker om fremtiden, om børn, og om alt muligt midt imellem. Tankerne er mange og lysten til at berette er stor så jeg håber, at jeg i den kommende tid kan for formuleret nogle blogindlæg som kan underholde, ramme og inspirere.

Ferien er dog endnu ikke forbi for mit vedkommende da jeg først starter i skole d. 20, men den lakker mod enden og det kan mærkes. Mine planlagte rejser er veloverståede og den kommende uge har jeg foruden et loppemarked ikke de store planer. Jeg skal de-feriereres og vænne mig til tanken om at endnu en dejlig ferie forsvandt alt for hurtigt, og at virkeligheden venter lige rundt om hjørnet.

Ferien har til gengæld været enormt dejlig. Min kæreste og jeg var på vores første rejse sammen og det var intet mindre end perfekt. Vi havde 4 dage i Berlin hvor kærligheden blomstrede og hvor alting var lige som det skulle være. Vi spiste den bedste mad, drak den lækreste kaffe, holdt i hånd, lå i ske, slentrede gaderne tynde og oplevede lidt af det hele. Det gjorde fysisk ondt på mig da vi kom hjem og skulle skilles – han skulle 10 dage på motorcykelferie i Norge og jeg skulle en uge til Holland og besøge nogle gode venner. Det var helt skørt at det kunne føles sådan, men det gjorde det og det bekræftede mig bare i, at jeg i ham har fundet noget helt særligt ❤

Holland var skøn og enormt afslappende – det land har så meget charme og sjæl og har du ikke været i Holland vil jeg anbefale dig straks at bestille en flybillet. Jeg har efterhånden været der mange gange og landet har en særlig plads i mit hjerte. Det tager ingen tid at flyve derned, leveomkostningerne er billige og byerne  er fulde af charme.

Det var alt for nu. Jeg brygger på et indlæg omkring hvad overspisning er for mig, så hold øje med bloggen i de kommende dage.

Kærlig hilsen
Froeken Berit

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trænings-buddy søges!