Klassens tykke pige - 4. del

Trænings-buddy søges!

Jeg synes det er hamrende kedeligt at træne alene, det motiverer mig slet ikke. Jeg søger derfor en trænings-buddy eller to, som har lyst til at træne sammen i Fitnessdk. Oftest træner jeg i centret på Nørrebro eller Falkonér – primært spinning, styrketræning og løb. Lige nu er jeg ikke i den skarpeste form, så du må forvente at jeg pruster lidt det første stykke tid. Til gengæld er jeg super hyggeligt selskab, virkelig fleksibel ift. træningstider, og har vi en aftale, så holder jeg den. Mht. niveauet er jeg nok at betragte som let-øvet ud i styrketræningens univers. Dit niveau er underordnet for mig – bare du har lyst til at mødes og sammen gøre træningen lidt sjovere. Smid mig en kommentar hvis du har lyst til at træne sammen med mig 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klassens tykke pige - 4. del