Et ærligt indblik i et ordinært liv

Et ærligt indblik i et ordinært liv

I går lagde jeg et sårbart opslag op på instagram omkring min kamp mod overspisning – bundærligt og uden filter (se opslaget her). Jeg fik rigtigt mange positive tilkendegivelser og likes retur, og det har inspireret mig til at starte denne blog. En blog baseret på ærlighed, sårbarhed og humor, krydret med lidt opskrifter og hvad jeg ellers har lyst til at dele. En blog jeg håber kan inspirere, underholde og samtidigt være med til at skabe åbenhed om de tabuiserede emner som mange af os går og bakser med i det skjulte. Min mission er at bidrage til mindre skam, mindre skyld og mindre hemmelighedskræmmeri. Vi er gode nok som vi er hver og én, og jeg tror på at vi med mere åbenhed kan gøre verden til et bedre sted for rigtigt mange mennesker.

Med disse ord vil jeg byde velkommen til min blog – jeg håber du har lyst til at følge med.

De bedste hilsner,
FroekenBerit

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et ærligt indblik i et ordinært liv